14weeks bleeding

hai nak tanya, sy ada bleeding 14weeks, dah pergi klinik check and scan baby doktor cakap baby sihat, membesar dgn elok, heartbeat pn lawa. cuma masa scan, doktor tunjuk bleeding dkt pangkal cervix. doktor bagi ubat kuatkan rahim, dah hari ketiga makan. tapi masih ada brownish spotting cuma x banyak la, tapi ada. sy risau. sy nak kena buat apa lagi ya selain dpd byk2 rehat semua? #bleeding #14weeks #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

bedrest terus. jgn buat kerja dlu sampai stop bleeding. bgun utk ke toilet je.

2y trước

terima kasih awk. doakan sy dgn baby sihat kuat selamat sampai melahirkan. awk pn smg doa yg baik2 berbalik dkt awk juga aminn