Darah nifas berapa lama?

Hai nak tanya saya baru lepas bersalin czer Harini hari ke 37 tapi still keluar darah. Hari pertama sampai hari ke 26 keluar sikit sikit je separuh pad hari ke 27/28/29 berhenti hari ke 30 keluar banyak penuh pad normal ke? Mak mertua saya cakap kalau czer biasa keluar sikit je tak tahu la antibodi tak sama #firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

Max nifas 60 hari. Saya nifas 58 hari (czer). Keluar banyak beberapa hari selepas bersalin dan masa kena rengat je. Lepas tu pakai panti liner je.

1y trước

normal ke kalau terasa sakit dekat punggung? rasa tak senang nak duduk