Period lambat selepas gugur

Hai. Nak tanya, saya baru gugur bulan 9 minggu bulan 11 tahun lepas. Bulan 12 dah datang period. Sekarang bulan 1 sepatutnya saya dah period, tapi dah lewat 5 hari. Pregnancy test negative. Normal ke period jadi lewat atau tak teratur selepas gugur? Sebelum ni period teratur je

5 Các câu trả lời

Normal je kot.. mcm sy jugak. Sy lepas gugur, next month elok je period. Kemudian tak dtg period sampai 4 bulan, bila pergi klinik dr bg ubat utk period lepas dah confirm bukan pregnant.. kemudian bila dah period, 2 bulan kemudian sy pregnant semula hihi alhamdulillah dah selamat melahirkan.. baby pun dah 4 bulan dah ni

5mo trước

Sis sama mcm situasi sy ..awl2 ggur down,.Dr pon pesan bnda yg sama mcm sis ckp tu..sy pon redha la..dlm msa 6bln rehatkn diri, tenangkn emosi..jgn stress dlm masa sama usaha mkn acid folic jgn tinggal..Alhamdulillah bln yg sepatut sy due tu sy pregnant semula kndungn ke2 🥰 sihat n aktif lgi bby..insha Allah ada pelangi lps hujan

Normal sis..

normal

Normal…jgn risau

6mo trước

baikkk sis

Normal