Pap smear trimester ketiga

Hai nak tanya, pap smear boleh buat ke bila dh masuk trimester ketiga? Sy ada keputihan n ingat nak buat pap smear tapi takut ada effect laluan terbuka ke atau dia tk kacau laluan baby?

3 Các câu trả lời

ye nak tau juga..kalau bru masuk trimester ketiga check keputihan masuk muncung itik tu boleh buat jln trbuka awal ke ye?😅

rasanya yang awak maksudkan tu culture swab ke untuk check kuman keputihan?

11mo trước

Owhh skrg dh tak pakai muncung itik ke?

masa pregnant boleh buat pap smear ke?

11mo trước

oh dipanggil pap smear juga. sorry sis, kurang pasti sebab takde pengalaman. boleh tanya, dan minta advice from your doc/nurse in charge. sebab ada baca, rasanya ikut weeks yang bersesuaian.