krem perut

hai nak tanya ni , kandungan sya baru 6week tapi kadang perut sakit krem2 . terutamanya pada waktu malam , ada mommy lain yg rasa mcm tu ?

14 Các câu trả lời

Normal 2...sy dlu pon x tau,tp msa buka buku pink dlu sy kerap tya doktor kkia,x perlu risau...jgn bleeding sdh,jika bleeding cepat2 p klinik..

3y trước

kiranya kalau krem² tuh tiada Pape lah ya yang srious...kalau masih tak keluar darah Pape tuh masih ok kan baby nya??

Prgnant yg lps sy biasa krem2 manje mcm tu.. Lps tu 3x sy xrse pepe.. Dn xde rezeki..sy m.ccriage

Saya pun camtu gak sis...rasa krem tu kadang nak berjalan pn terbongkok bongkok dibuatnya..😂

Yee sama dgn saya, selalu malam n lepas makan 😂

5y trước

Sama Sye pun camtu 😂

Krem tu adalah biasa...jgn takut@ bimbang

Same me too kdg siang pn krem jugak

Sy ad tnya wife..normal jg dia ckp...😀

5y trước

haa , ya . thankyou 😊

Normal.. Sy pown cam tu

Kram sikit tu normal...

Haah sy pon gitu