Makanan ape yg perlu dielak untuk elak anak eczema?

Hai nak tanya mommy semua .. makanan ape yang boleh trigger eczema anak bila lahir kelak ? Risau juga makanan yg kita makan masa pregnant ni boleh trigger eczema anak nnt. Ada sape sape boleh kongsi ? #elakanakeczema

1 Trả lời

mak ayah ada eczema ke? eczema ni ada pelbagai jenis. ada yg sebab keturunan, ni berbeza ikut orang walaupun mak dan anak ada trigger yg berbeza. ada yg eczema sebab persekitaran. yg ni jaga makan pun tak guna sbb triggernya ialah persekitaran