Mcm mana nak tau baby ok ke tak.

hai, nak tanya mommies or bakal mommies, during your 5-6 weeks of pregnancy, mcm mana korang tau yg baby ok kat dalam? sbb week 7 baru boleh scan heartbeat. tapi risau juga dia ok ke tak :(

15 Các câu trả lời

Positif ja sis selagi tda apa2 tanda mcm pendarahan atau sesuatu.. in sha Allah yg baik2 ja. Bad thought will not bring anything good to your baby

5y trước

Setuju.moga mudkan.baik2 shja fkir

Fikir positif, jg mkn minum, mkn vitamin yg d bri on time jgn miss mkn vitamin n doa bnyk.. Baby akn sihat

Fikir yg baik²...cakap yg baik²..doa yg baik²...inshaallah baby sis baik n selamat

Jangan lupa makan supplement yg kk bg k. Terutamanya asid folic

Kena fikir positif jer sis. Selagi x bleeding selagi tu ok

5y trước

Ok baik. Thank you sis. ❤❤