dilema ibu muda

Hai nak tanya memang klinik kesihatan akan layan kasar dan nak taknak je ke dkt bdk bwh umur dan mengandung anak luar nikah mcm saya ni , kdg kdg sedih kene layan mcm apeje dpn org lain , dhla kita ada tekanan tambah plk layanan org sekeliling rasa mcm takde sokongan je hmm 😔😔😔😔

4 Các câu trả lời

itu sebahagian ujian daripada Allah buat adik..pikir positif je ye..ujian2 yg dtg mungkin akan dpt mghapuskan dosa2 kita yg lalu..terus bsabar dan bsabar demi anak yg bakal dlahirkan nanti..kita sebagai manusia mmg kdg tsasar buat silap..sedangkan Allah pon Maha pgampun,manusia xbhak untuk mghukum mcmtu...semoga urusan hidup adik dpermudahkan..jaga baby dlm kandungan baik2 ye..😘

Bersabar ya dik..setiap orang tanggapannya berbeza..yang penting,adik kena kuat tempuhi semua ni..jaga kandungan baik2,jangan pedulikan apa kata2 buruk orang..belajar dari kesilapan & dekatkan diri dengan Tuhan..yang penting kandungan & adik sihat..

sama laa dgn nurse sni.. geram je.. pagi² call suh pegi app katanya dh wsap smlm.. pdahal xde ckp ape², mcm nmpk kite pulak yg slaah. sbb tu sy lg suka checkup swasta.. doc baik, harga mahal pon xpe.. sume bnda doc chec sama je mcm checkup kt kk

3y trước

paling mahal pon rm200 je sis.. kdang xsmpai 100

Sabar la. Mungkin awk yg sensitif. Sbb nurse2 gov mmg kadang2 kasar dan ckp kuat. Hati kne kuat ya nk jd mak2 ni.