Cek Upt negative esk tu ada dua line

Hai nak tanya, masa saya cek upt negative. Esk kan hari ada 2line..tu tanda pregnant ke? Ada tak pernah jd mcm saya?#pleasehelp

6 Các câu trả lời

Upt yg sama ke naik 2 line tu..kalau mcm tu ikutkan xboleh diterima resultnya.. xpa,kalau tak period lagi ada kemungkinan tu nk pregnant..nanti boleh try lg ye..jgn putus asa..

Upt negatif tapi lepas 10 minit tiba2 ada line samar tu ada kemungkinan evap line. Kalau sis ragu2 boleh try buat upt guna brand lain pulak 😊

tak pregnant.result upt valid 10 minit saja. klu dlm masa 10 minit satu line, satu line sahaja. klu dia naik line lepas dari tu, invalid

Result hanya valid kalau tengo dlam masa 5 minit. Kalau lama akan naik line bila dah kering. Untuk kepastian repeat lagi test

invalid. repeat test semula.

X valid. Tu evap line sis