Checkup Kk

Hai, nak tanya lah..sekrang bersalin czer nurse kk tak dtg rumah ke? Kita yg kene pegi kk?

4 Các câu trả lời

Tak pasti la atau mungkin ikut tempat masing2 kot tpi sy bersalin czer nurse dtg rumah . Cek luka dan cek baby . Last dia dtg hari yg ke 15 berpantang lps tu start cek up sebulan di kk nanti .

Saya pun nurse tk dtg rumah huhu. Check luka smua dkt kk pergi sendiri sbb anak kuning. Bila anak habis kuning smpai skrg dia tkda dtg rumah juga hmm

saya bersalin 11/2021 nurse datang rumah. cuma 6w appointment pergi KK.

3mo trước

akak ipar csec bulan 12 baru ni pun nurse datang rumah kata dia. maybe ikut tempat kut?

nurse datang sekali ja rumah. .. selebihnya kita ulang p klinik