Panas

Hai . Nak tanya lah , biasa time preggy kita ibu2 yg rasa panas kan ? Saya tido dalam bilik penghawa dingin, so tak lah panas . Tapi suami saya yg rasa panas then dia cakap badan saya panas, rasa bahang tu kat saya . Normal ke ? Atau sebab lain .

23 Các câu trả lời

Sye pn pnas nye smpi tgh MLM nk mndii gak ... Sbb panas .. Mngkn sbb ngndng kot .. Sbb rmii gak membr2 ckp mcm 2. ..

Normal sis . Mcm sya suami mok peluk pun syaa marah² x selesa sbb pnas sngt .. wlauupun kesian kat suami😅

Normal sis..smpai kekdg lencun bju bsh berpeluh tgh2 mlm... Normal bg ibu peknen..smpai nk bersalin nti

Normal rasa panas masa preggy tp kalau suami rasa panas bahang dr puan sy tak sure normal ke x.

Sama la kita. Aircond dah sampai 16 pun still berpeluh

Sama la ... Mlm ni saja 2kali mndi .. tgah mlm suka pns ...

Suami sy pn bgtau mcm tuu jgk 😅 Normal je rsenye.

Sama. Suami sentuh sy ingat sy demam

me too! masa awal awal preggy haritu

Samalah kita, badan panas