Perancang keluarga

Hai nak tanya, kesan depo apa ya dari pengalaman ibu2 kot ada. Saya baru nak start cucuk depo ahad ni#firstmom

1 Trả lời

sy baru cucuk depo bulan lepas utk pertama kali selepas 3 anak. sy dah sebulan tak period. cucuk depo sgt² tak sakit,tp tak selesa selepas beberapa hari sehingga 3 minggu sebab bengkak sedikit dibahagian suntikan. sekarang dah hilang bengkak. kadang sy rasa pening dan mual,dan mengikut pengalaman rakan2 sy yg cucuk depo ni,tu memang biasa dorg alami