Leher anak merah dan macam berdarah dan berdaki selalu

hai nak tanya IBU2, macam mana nak hilangkan merah pada leher anak saya ye kadang2 tu macam bernanah lepas tu selalu ada daki3 nak buat macam mana ye.Nak mintak tlg sgt dgn IBU2, saya dah buntu nak buat apa, kesian anak saya macam pedih situ,anak saya baru 3 bulan 16 hari dan berat dia 7 kg.

1 Trả lời

Sy biasa letak sudocrem..

5y trước

Memang boleh letak dalam leher ke? Btw dulu nurse ada suruh letak lotion tapi jadi makin teruk pulak mcm ada hitam2 kat leher dia...