Rasa Bubble kat perut

Hai nak tanya.. haritu saya ada rasa mcm bubble kat perut. Tu angin ke ? Tapi baru rasa sekali je. Baru 13 minggu.

2 Các câu trả lời

Sye pun sme sis. Bru 13w+ tpi malam tdi masa nak tidur rse mcm buble2 halus letup dlm perut 😂 tpi skali je tak thu ape sbenarnya

kdg2 baby gerak. halus je sebab baby kecil lg. sy hari tu rasa mcm perut keroncong macam lapar. rupanya baby gerak

5y trước

Bunyi atau rasa keroncong eh ? Perut sy selalu bunyi macam lapar tuu. Tapi takde rasa gerak2 pun 😅