Makan ubat cacing

Hai nak tanya bilakah kali pertama kena bagi anak makan ubat cacing? Sbb nurse kt kk sy xda cakap apa apa pun? #ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing

5 Các câu trả lời

ubt cacing mkn ms ank umo 1 thun 6 buln..skg kk dh xde sdia kn ubt cc'ing lgi..kna bli sndri..tpi tmpt sis xthu lah kk ksi lgi atau x..tmpt sy xde dh..kAn bli sndri je😊

saya mintak ubat cacing time anak ummir 2 tahun sibbaik kk bagi ubatnya..

I only give it to my kids when they developed symptoms.

ank sya mkn time umur 2 thn

2tahun