Susu anmum

Hai, nak tanya. Betul ke susu anmum boleh buat baby dalam perut jadi besar? Lepas tu ibu yang sangkut kencing manis boleh minum ke?

1 Trả lời

Hi, apa2 susu yang awak minum boleh membantu tumbesaran baby dalam kandungan. Pengambilan susu ikut saranan yang di tetapkan, 2 gelas sehari. Saya GDM on diet, minum Plain Anmum Materna paras gula saya okay. Awak cuba la dulu.

10mo trước

pengalaman sy,sy sangkut GDM sb mnom susu anmum.. mse tu doc tanye sy mnom susu ape sy ckp anmum terus doc tu suruh stop sb majoriti y mnom anmum mesti sangkut GDM,tp baby sy mse tu ok je tak besar pon.. cume sangkut GDM je la.. skrg tgh pregnant ank no5 baru 6w+ belum mnom susu ape2 ag