Baby berak kerap

Hai nak tanya. Berapa kekerapan baby berak ya selalunya? Saya setiap kali salin pampers setiap kali tu mesti ad kesan berak dekat pampers walaupn skit. Selalu sgt ke baby saya berak? Msalah ke ya? #firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal je tu sis..tak payah risau...macam baby sy 1 bulan 4 hari dia berak dua hari sekali 1 hari sekali...

1y trước

2 hari sekali n sehari sekali ya? Tapi bby saya boleh kata banyak kali dalam sehari. Asl tukar pampers mesti ad jugak berak even skit.. tk kerap sgt ke

Baby awak umur berapa?

1y trước

1bulan