Hidung tersumbat

Hai nak tanya apa perlu buat setiap malam je baby akan hidung tersumbat sampai minum susu pon tak tenang dah sapu vick baby kat hidung macam tak berkesan je apa petua lagi

4 Các câu trả lời

awk jgn sapu viks kat hidung dia kesian dia berair mata. boleh cuci hidung baby guna nasal spray then sedut pakai alat penyedut. cari dekat pharmacy khas untk infant tau. jgn beli yg dewasa pulak 😅 rutin ni boleh buat tiap hari even tak selsema. boleh google cara sis

Sapu garlic balm sis.. Jgn sapu kat hidung 😂 kesian baby payah nak bnafas.. Kao rajin buat sendiri pon boleh minyak bwg putih.. Bakar jap bwg putih kat dapur, lenyek2 letak minyak baby… Gaul2.. Nanti sapu kat blakang baby, dada, blakang betis & tapak kaki

Saya tanya nurse, sebab baby saya pun macam selsema. Kalau hidung tersumbat sampai tak lalu menyusu nurse cakap elok pergi klinik.

Anak umur berapa tuuu

8mo trước

Bru 27 hri baby lgi ke sbb susu formula yer