Makanan utk gdm mommy☺️

Hai ,nak Tanya .. apa makanan yg boleh Dan xboleh mommy makan bila dah sangkut gdm ya? Untuk kawal gula Tu .. first time sangkut gdm .. tq yg respon🤗

3 Các câu trả lời

Roti gardenia wholemeal plastik hijau tu jadikan best friend ye. 😂 kurangkan nasi banyakkan lauk. Air kosong.

2y trước

tq sis .. Bulan puasa ni kerap lapar .. selalu sahur mesti nasi Tu sy akan makan dlm kuantiti yg banyak .. huhu ,bila sy Cuba sikit Kan nasi jadi lapar sangat2 😂 nnti sy Cuba makan lebih lauk atau roti Tu ..