Baby baru 24 hari tapi dah batuk dan selsema

Hai nak tanya, ada tak yang mengalami mcm sy, baby baru je 24 hri tp dah batuk dan selsema, pergi klinik doctor bgitau pantau pernafasan ank. Luluh hati tgk anak batuk, risau jadi apa2 😭

1 Trả lời

kalau batuk pantau dada ank ..kalau dah blekuk dalam tu means pernafasan dia dah xok...selalunya bby kecik2 mcm ni kena pon sbb berjangkit dgn org lain....sbb tu jgn bg org yg xsihat cium anak....kalau ada abg2 dia ke kakak2 dia yg xsihat pon jgn bg dorg cium dulu...sian bby....

6mo trước

jauhkan bby dr org yg tak sihat ok ...kesian bby kalau selsema..sbb dia xpandai buang hingus semua lg...dan bby pulak xde ubat yg kita blh bg...