Suspect Tibi Masa Mengandung

Hai.. Nak tanya ada tak mommies dalam ni atau kenalan yang ada sejarah tibi masa mengandung? Boleh share tak bahaya ke tak untuk sy makan ubat tibi semasa mengandung dan selepas melahirkan.. Sebab doktor suspect sy ada tibi kelenjar leher.. #23weeks #1stpregnancy

1 Trả lời

Ubat diberi sesuai ikut dose ibu mengandung slalunya.. Jgn risau. Skrg mmg dorg kawal penyakit tibi ni pd ibu hamil. Terlalu byk kes ibu hamil menghidap tibi tanpa disedari. Jgn risau, nnt akan sembuh. Ikut saranan doc ye..