Bacaan minggu dan tarikh edd berbeza . Mungkin overdue bersalin

Hai nak tanya . 22/4 ni saya genap 40w . Next appoiment 24/4 bersamaan dengan 40w2d . Tarikh edd dekat buku pink pulak 26/4 . Saya nak tanya katalah saya tak beranak lagi 24/4 ni selalunya dr akan bagi berapa hari lagi sebelum tarikh serah diri ye ?

3 Các câu trả lời

spttutnya tarikh edd tu yg jatuh pada 40w tepat. Doktor akan bagi tarikh untuk admit serah diri pada 40w6d.

5mo trước

tulah..minggu lepas checkup dgn nurse...nurse kira dh 39 minggu..klau ikot due 26/4 dh 40 minggu 6 hari...

22/4 tu tarikh dari mana ..kalau 26/4 tu tarikh ikut scan better ikut tarikh scan tu

tak silap dia akan bagi masa seminggu .