Ambil Vaksin tanpa tahu preggy

hai mumy...sy baru ambil vaksin sinovac 1st dose pd 27 july lalu...sepatutnya sy period 2 hari berikutnya tp rupanya sy hamil... adakah ada kesan sampingan pada kandungan yg masih awal? 😞#pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

mesej ni dh 3 bulan.. tp nk jwb. Sama dgn keadaan sy. dh lengkap 2 dose, 10 hari lps tu baru tau pregnant. Alhamdulillah, semua baik belaka dan didik sabar hadapi alahan dan penat hamil.

3y trước

alhamdulillah.. mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 💐