Nak tau mengandung ke tidak

Hai mumy,nk tnya Cam ne nak tau mengandung ke tidak Tarikh akhir pertama haid 6/3, sekarang da 16/4 x haid,

11 Các câu trả lời

Entah lah dik . Nanti kita orang hantar sample tarikh awak ke klinik . 😌 Lewat period boleh terus check upt . Beli je upt dekat mana mana contoh dekat watson ke , guardian ke , atau farmasi . Kalau upt double line awak mengandung, kalau upt satu line awak tak mengandung. Andai kata awak dah buat upt satu line then dah masuk bulan ke 2 awak tak datang period awak boleh pergi klinik , minta doktor check . Mudahkan ? Lain lah awak tanya bersertakan upt awak . Ni awak tanya macam tu . Saya pun 😂 haihhh

awak kena buat upt kalau double line walaupun samar ii tu pon dikira +ve pregnant. kalau nk double confirm giii scan

nak tau mengandung ke x kena buat upt test sis...xboleh nak jangka Kalo period lmbt skali pon..kdg² hormon...

tah pape tah soalan ...soalan bingai ...buat la upt test ...xkn la basic mcm tu pun tak tahu

1y trước

HAHAHAAH SABAR 🤣. kadang geram juga soalan mcm ni pun tanya 🤦🏼‍♀️🤣🤣. benda boleh pikir logik. kalau tengok drama pun byk da terdedahh. semua kalau curios mengandung pi check pakai pregnancy test. hahaahahah

Tau la first time tp takkan lah sampai benda basic mcm ni pun tak boleh pikir..

terus g scan je kt swasta.. bgthu doc x period lgi, nk scan rahim..

buat upt la. mne boleh tau mcm tu je xbuat upt.

Upt la. Urine Pregnancy test 🥴

Adik ni bawah umur ke ngandung?

Upt test sis. Itu paling mudah