BERAT BADAN TAK NAIK

Hai mummyyy ada ke kt sini yang sepanjang pregnant , berat badan tak naik atau naik 1@2kg je atau tak naik banyk sangat .. Normal ke dengan berat tu ? #pleasehelp

3 Các câu trả lời

U dh brpa bulan sis ? Kalau sy start 24w ke atas baru berat cepat naik, kalau sblm tu mmg asyik turun je . Last sy checkup hari tu masa 24w masih turun, rasanya dh 4/5kg berat sy turun . Tp ni nk masuk 28w, ttba naik 2kg 😅

9mo trước

Hahahah dulu doc bising berat xnaik, nanti doc bising berat tlbh naik 😂

Saya pon mmcm tuh.. Sampai 28w berat xnaik.. Dah refer pakar semua ok jaa.. Baby pon ok.. Pakar kata as long chart baby grow ikot minggu xda masalah untuk berat bdan ibu...

dkt buku pink tu xsilap kat blh2 blkg dia ada tulis kenaikkan berat yg sepatutnya mngikut usia kandungan...nanti cuba awk belek2 ye...

9mo trước

kalau free2 xde apa nak buat blh la belek2 buku tu...sy dulu pon xtau juga...ada skali bosan ya rabbi...buku pink tu g sauk baca....baru tau eh2 byk maklumat dlm ni rupanya