Susu badan

Hai mummy..selamat hari raya..ank sy dari umo 5 bulan sy da bg susu fm sbb susu badan da kering skrg ank da masuk umo setahun..2 3 Harini breast rasa cam berdenyut sikit..n bila picit kua susu badan..boleh minta pendapat tak..adakah sebab pemakanan..lagipun sy baru lepas gugur sehari sebelum masuk Ramadhan..

2 Các câu trả lời

masa gugur tu dah brp mggu kandungan?

3t trước

rasanya sbb yg gugur tu kan kira as 2nd pregnancy. sllu 2nd pregnancy n above, badan dh standby hasilkn susu dlm bdn lg awal compared masa time anak 1st yg makan masa sikit. sbb badan kita igt ohhh dulu pernah buat susu ni pernah mengandung ni so dia repeat je. klau dia xde mengalir ke ape sis biar je. but if rasa bengkak ke ape boleh marmet kejap stiap side 2 3 minit every 4 jam atau everytime rasa nk bengkak tu. lama2 hilang tu insyaAllah. mgkin bolwh pkai skjp nursing pad utk sementara