Scan first baby

Hai mummys semua , first baby here .. nak tanya haritu pergi scan kandungan 5 weeks , memang nampak kantung je .. normal ke ? .. 🥺masa pergi klinik tu pun doktor tk ada check apa apa terus scan perut then macam tak fokus sangat dekat patient , patient masih ada siap main hp 🥺.. hmm tk thu lah betul ek tk cara dia check , btw normal ke scan 5 weeks nampak kantung je ?

2 Các câu trả lời

Aah normal. 5 weeks tu sebesar sesame sesame seed. Sebab tu suggested first scan 8 weeks and above untuk mengelakkan para ibu panik dan overthinking. Waktu ni dah boleh dengar heartbeat baby dan dah ada pembentukan janin. Nampak kantung pun alhamdulillah awak. Ada orang tak nampak kantung lagi sebab waktu persenyawaan yang lambat atau irregular period. Boleh scan lagi 2-3 weeks.

9mo trước

Ohh terima kasih mummyy 🥺

Normal. 5weeks tu kecik sgt lagi mmg ada kantung je

9mo trước

Terima kasih mummy infonya 🥺