jatuh

Hai mummy.nak story.td ad la ntah macam Mana boleh jatuh tersembam Kat lantai.trbaring jugak la.dngan kepala terhantuk Kat peti sjuk...dn ad kesan benjol di kepala.peha bengkak..tp agak2 baby dlm perut ad effect x....

1 Trả lời

Kena pergi hospital.saya masa 4bupan pregnant pun ada jatuh tapi terseliuh kaki..nadib sempat selamatkan bahagian perut.saya pergi hospital bahagian emergency.dorang terima.check apa semua. Its better to go daripada kamu menyesal nanti sebab tak pergi.