alahan gatal²

hai mummy,ada yg ada pngalaman badan naik gatal² msa preg ni?dlu msa awl² preg smpai 3 bln bdn sy gtal truk.trutama bhgian kaki.sy dh gtau nurse.dia ckp pmbwakan bdk.then,sy cma sy bli ubt spu je kt frmsi.ni sy msuk 26w gtal² start blik.mlm² smpai xleh tdo.kaki sy hbis luka n brprut.nk wt mcm mna lg ya..?

1 Trả lời

Peha sy pn abis parut...teruk gatal... kkia bg krim xkurang...sy p swasta...kurang laa sikit...

4y trước

2 la..sy naik malu dh kt nurse klau dia selak nk tgok kaki..hbis brprut.truk btul..ni parut mna nk hlang dh ni kan...