MINUM AIR SEJUK

Hai mummy2..x de pape ke kndugan sy 7bln dh Tp kuat sgt minum air sejuk n ais krim Pdhal b4 nie sy x ska sgt minum air sejuk. Dgn keadaan cuaca panas skrg,mjadi2 minum air ais.

MINUM AIR SEJUK
25 Các câu trả lời

sama dgn saya.. sejuk² pun nak makan ais cream.. org lain tgok pelik je..😂

5y trước

Kan....😁

Sy pregnant hari2 minum ais. Sedap oiii minum sejuk musim2 panas gini.

Sama lah . Cuaca panass sangt .. Hari2 nk ais batu .. Air sejuk . Huhu

5y trước

Kan...

Sama la..sy pun da buat icecream sndri..xlalu nak beli kat kedai da..

5y trước

sy GDM...tp bantai juga..Pandai edjust dos insulin LA...hehehe

Boleh je sis tp lepas bersalin kena pantang ais tau.

5y trước

Inshaallah.tima kaseh

sedapnya. minum je. saya 7 bln skg ni pun dpt air sejuk leganya.

5y trước

Tu lh...minum jgak! X de org tgur..😁

Ada orang tua ckp,minum ais banyak size beby besar😅

5y trước

😱4.5kg???....woww

Sye pon mcm tu. 7m+ 😆...siap buat aiskrim pelangi

5y trước

Kan..btol tu.stju 😁👍 jimat

Boleh je sis. Takde effect apa pun.

sedapnya.. terliur tgk 🤤🤤