vaccine covid

Hai Mummy2 ada x kat sini mummy pregnant yg dah dapat vaccine Covid?

28 Các câu trả lời

Al hamdulillah.. done complete.. takde sakit apa kecuali rasa macam baru lepas lenguh main gym kat bahu masa 1st dose. tu pun tak lama.. sehari setengah je. 2nd dose sakit sikit lepas cucuk tu je.. lepas tu langsung takde rasa sakit lenguh atau apa². Al hamdulillah

alhamdulillah dah lengkap dua Dos AZ pd mggu ke 7, 2nd dose AZ takde apa apa effect pd sy xdemam n x lenguh. Alhamdulillah. Now dh mggu ke 10, last week pergi scan bby dah ada degupan jantung. Alhamdulillah. Doakan sy & bby sihat selamat ye

Alhamdulillah dah ☺️. 1st dose masa 5w. 2nd dose baru dua hari lepas masa 8w. So far ok ☺️. Cuma symptoms vaccine lenguh, sengal dgn demam shari ja.. just kena betul2 rest jgn buat kerja berat 😘

3y trước

alhmdulilah kalau ikut scudle fist day period dose 1, sy dah pregnt, dos 2 kandungan 2minggu... sy tak tau time tu dah prgnant.. kesan vaksin sy teruk sikit berbnding org lain. now alhmdulilah bby sihat, skrg dah 10w. doakan kndungan sy sihat ya...

Saya first dose 22/08/2021 kandungan 32 weeks dan second dose 12/09/2021 kandungan 35 weeks... Alhamdulillah setakat ini ok saja .. Saya dah ambil full vaccine Pfrizer 😇🥰

Full vaccinated since 20/7/2021. Alhamdulillah. Saya dapat pfizer & takde side effects juga. Kita tawakal untuk perkara yg baik2. Jangan terlalu percayakan the negatives

sy dh fully vaccinated 26weeks. cepat² veccine good for u n baby. covid19 ada d mana² u tk tahu when or where dpt. if boleh jgn kena langsung.

hai sy,dh complete 2 dose pfizer ,alhamdulillah,cuma sngal2 tempat suntik je shri,pastu ok dh mcm biasa smula.Kandungan 21 week

da selamat. da cukup da tempoh matang dia. alhamdulillah xd apa2. better amik vaksin dr imferon. imferon sakit giler oiiii

alhamdulilah..sy dh complete vaksin 2 doses sinovac yg first 26w 2nd doses 29w😊 2nd doses lenguh sangat tangan ni..

sy dh settle dos 2 waktu kandungan 26mggu..skrg dh msuk 31mggu, alhamdulillah smua okay baby pun sihat membesar