LIMPAS DUE

Hai mummy²....ada kh yg mcm sy di sini?...arini sy sda 40w2day..belum ada tanda² lg huhuhu....dokter bagi tempoh 8hari lg..klu belum bersalin kna serah diri 14hb ni jga...doa kn sy dan kandungan sy ya mummy² semua...❤️

5 Các câu trả lời

Ini pengalaman saya anak no. 3 last. edd dah lps smpai doc suh serah diri. Dari msk hospital 20 sept 2019, 23 sept 2019 00.20 br baby lahir emergency czer. Bukaan dr awal 3 cm smpai kena induce. At last kena czer sbb baby dah distress...

Good luck, hari ni dah 14 april...ya mmg ada ibu yg limpas due smpai 41 weeks pun ada, pastu doktor akan induce dgn letak ubat yg dimasukkan dlm vagina untuk bg contraction

Ada yg limpas due date...& kena serah diri kt hospital. Semoga sis dipermudahkan ya

Adik sy limpas due sampai 41++.. lepas tu kena serah diri n induce.

Moga dipermudahkan