Dah Deliver?

Hai mummy2 untuk baby March (In shaa Allah). Nak tanya, ada yang dah deliver ke? Saya dah cukup 37 minggu, tapi masih belum ada tanda2 bersalin lagi. Ada tips untuk saya bersedia sebelum deliver baby sulung ni? Apa common tanda yang paling penting untuk kita alert? Terima kasih mummy moga semuanya selamat deliver.

18 Các câu trả lời

Saya 39w 3d first baby, pun belum ada tanda apa lagi. Risaunya tak payah cakaplah. Macam² dah exercise ni 😅😢😢

2y trước

Dah selamat deliver?