Dah Deliver?

Hai mummy2 untuk baby March (In shaa Allah). Nak tanya, ada yang dah deliver ke? Saya dah cukup 37 minggu, tapi masih belum ada tanda2 bersalin lagi. Ada tips untuk saya bersedia sebelum deliver baby sulung ni? Apa common tanda yang paling penting untuk kita alert? Terima kasih mummy moga semuanya selamat deliver.

18 Các câu trả lời

Saya 38w 3d harini, tiba2 sakit pinggang sangat mcm nak patah rasanya. Tapi takde lagi tanda2 lain.

smaa . due 17/3 tpii Tade tanda lansung even Brixton hicks . semoga mudah la urusan kita nati

2y trước

Ameen2 in shaa Allah

saya dh 38 mnggu 2 hri . tp ,tkde lg tnda2 setakat ni 🙂

sy 37W4Hari masih menunggu😁 belum ada tanda

2y trước

Moga dipermudah 🤲🏼

Saya dh 39 weeks dan takde tanda langsung

2y trước

Taklama lagi tu in shaa Allah 🤲🏼

moga di mudah kan yer..sy 36w5d..

2y trước

Ameen2, moga dimudahkan jugak.

Alhamdulilah dh bersalin 24/2 😌 due 1/3

2y trước

ye ad senaman dan smyg sujud dan jalan byk2 zikir2 doa Yunus

saya dah lahirkan baby 37w1day

2y trước

Alhamdulillah tahniah2