Baju Baby

Hai mummy2... Sy dh 7 bulan dh.. So ingt nk start cuci baju baby.. Boleh thu x cuci baju baby ni pkai tgn or boleh je pkai mesin mcm biase.. Sbun bju baby dh beli.. Cuci je confius.. If cuci tgn kena rendam x? Trbaca ad org ckp jgn rendam baju baby?if kne cuci tgn.. Smpai baby brpe bulan ye.. Share ilmu skit mummy2.. #anakfirst

21 Các câu trả lời

Mna2 boleh sis..tpi bese org bsuh tgn..endingya kne spin pkai mesin jugak..🤪

Kalu awk rajin pakai la tangan.. Mcm sy pakai mesin... Xrajin nk pakai tangan

Sya semua guna mesin,anak pertama n kedua,tapi baju baby sahaja,

Sy bsuh tgn je dgn pncuci bju bby..pastu bilas2 spin..😁😁

Sy bsuh tgan ja sis...bilas2 perah air..jemur ja dlm rumah

Pakai mesin pun boleh. Jgn campur dgn baju lain..😊

Klu basuh guna pengering yg kat dobi tu boleh ke?

org tua2 ckp xelok basuh dgn mesin.. ntahh laarr

Saya masuk mesin ,tp tk Campo baju lain

Sy guna mesin ja.. Hehe