Skincare Wardah

Hai mummy2 semua..nk tanya, skincare Wardah okey ke untuk ibu pregnant? Dan set skincare yg mana perlu amek yaa? Dah setengah tahun dah xpakai skincare ni..kulit muka makin gelap dh skrg 😅 mohon share apa yg mummy2 tahu dan faham yaa.. thank you mummy2 semua 🥰#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #skincare

1 Trả lời

kalau dalam tu ada retinol/retinoid, hydroquinone, salicylic acid yg lebih daripada 2%, formaldehyde sebaiknya elakkan. not good for baby dalam kandungan

1y trước

Okey baik mummy 😘