Hukum melayan suami

Hai mummy2 semua..i nak tanya..apakah hukum melayan suami ketika sarat mengandung??adakah wajib kita ni ibu tengah sarat mengandung memuaskan nafsu suami??...i tertanya tanya sama ada wajib ka apa ka...i sekarang ini tengah sarat mengandung 34weeks...mummy2 semua tolong jawab soalan i ya..tq mummy2 semua..

14 Các câu trả lời

melayani suami itu wajib. tp jika keadaan memudaratkan berbincanglah dgn suami.

wajib melayan suami jikalau tiada sebarang masalah kesihatan yg uzur terhadap isteri..

Bincg elok2 dgn suami..

Wajib