Suami tiada nafsu hendak bersama ketika isteri sedang mengandung, lagi2 sedang sarat

Apa perlu saya lakukan untuk kembalikan intimacy ini ya ?

3 Các câu trả lời

ni atas ihsan suami juga kalau suami memahami dia tak akan memaksa juga atas pengertian masing2 juga lain lelaki lain caranya beter suami saya ok je selalu memahami🤗

kdg bukan sbb x ada nafsu tapi sbb dia risau bahayakan baby kalu main. tapi nak pastikan kene tanya suami tu..

bincang berdua la. tye knpe dn knpe. kalau x tanya dia, xtau punca knpe mcm mne nk betul kn.

2y trước

pernah berbincang sebelum ini, perkara utama memang sebab risau baby dlm kandungan tapi dah siap jumpa Dr semua explain, dah cuba bersama ..suami tetap tak naik nafsunya untuk bersama .. takut pula rasa 😰