Sedapnya maggie 😋

Hai mummy2 semua nak tanya korang first trimester and second trimester rajin tak makan maggie 😋

26 Các câu trả lời

rajin sngt. end up kena pedih ulu hati baru stop meggi. smpai skg dah nk masuk 22 week tak berani dah nk makan meggi. tp hari ni rsa mcm teringin nak makan pulak😫 mee sedaap tu hbis jugak laa 2 bungkus sekali makan🤣🤣

makan. tapi tak tau kenapa time pregnant nie kurang makan maggi, tak selera pulak. padahal sebelum pregnant memang hantu maggi 😂 tapi bagus lah tak elok makan selalu. tak elok utk perkembangan baby kann

saya tak.. suami warning tak habis² 😂.. bila dia makan, kita ngendeng² la sikitt.. dia kesian jugak, bg laa jugak buat hilang kempunan 🤭

makan juga seminggu sekali mcm tu ..sbb X blh makan nasi ..tp sy gantikan nasi dgn meehoon ..sbb doktor ckp megi X bagus tuk perkembangan janin

hai ..saya suka makan maggie dari first saya hamil..skrg dh 9 mggu ¹ hari. .mmg x bosan layan Maggie k...heheh...biasala tekak tu ..

sya dlu...mkan apa yang sya nk mkan...jnji mulut kita kna jga....org tua katalah...apa kita nak mkan..mkan jer..tp jgan slalu

time pregnant sy langsung xboleh mkn maggi...bau pun xleh...tgok org mkn trliut,try mkn...tpi xleh telan

Sy mkn ja bila teringin.. tp air rebus meggi yg 1st tu sy buang.. ganti air yg baru

dalam seminggu ada la 2 kali makan maggi 😅 sbb takde selera nk makan nasi

smnjak mngandung, saya tak mkn maggue dh . tp byk mkn manus adela 😂