baby gender test

Hai mummy2 semua. Nak tanya ada x mummy kat sini pernah cuba pakai yg ni..mmg betul ke kalau test pakai ni..share pengalaman mummy okey..thnks..

baby gender test
2 Các câu trả lời

Saya cuba yang purple cabage test dan dapat result girl..pastu guna cincin atas perut result twin🤣 boy and girl. Pastu tengok color kencing sendiri dapat boy..anak keluar boy..for fun boleh la..nak percaya 100% tu...ermm...baik lagi tengok scan..saya dapat tengok pun masa 32weeks sebab position anak saya tak mengizinkan..

5y trước

Waa..siap pakai cincin..hehehe..untuk seronok2 blh la kan sis..kenangan

Lebih baik awak tambah duit lagi dan pergi scan . Sambil scan boleh tengok keadaan baby sekali .

5y trước

Yela kann.. lagi details