Bawah breast melecet 😭

Hai mummy2 semua, ade tak cadangan mcm mana tak bg susu meleleh tanpa pakai bra Dan breast pad ? Selalu malam tido tak pakai bra.. dah ade anak ni terpaksa pakai bra sbb takot susu meleleh. Pastu dah naik ruam melecet sbb 24jam pakai bra.. ke ade suggestion cream2 tertentu ke ? Tq#bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

… breast pad kalau nak selesa beli jenis kain tapi mahal sikit… tapi boleh basuh guna semula… Atau sis boleh letak kain sapu tangan yang kecik tuu… Kalau sambil nyusu baby letak kain napkin kat breast sebelah lagi…. Tempat melecet tu sis letak krim apa2 Saya guna krim mayya baby tu okay jugak..