Baby kick🦶🏻

Hai mummy2 . Nk tye mummy semua ckup tnda 10x bby kick pkl brpe ye ? Sbb sye skrg bru 9x . Normal ke ? Risau pulak😅 #firstbaby #1stimemom #pleasehelp

1 Trả lời

tu normal sis. kdg2 bila kita bergerak/ active/ sibuk kita x perasan baby pun bergerak sama. kalau da 9x tu should be ok. unless dlm sehari baby tu gerak kurang dr 5,6x sis perlu take note and terus pergi check doc. utk timing tu slalunya nurse bg time dlm 8am - 8pm. or, depends on bila sis start counting.