Pelikk

Hai mummy2.. Nk tya normal ke mrekah dkt prut kurg tp byk dkt bntot.. Sb sblm ni xde.. Ni tkjut tgk byk mrekah??

10 Các câu trả lời

Sama lah. Perut sy x de pon merekah. Tpi dkt buntut ada. Itu pon suami tegur, klu dia x tgur smpi kesudah x tahu. Huhu. Dkt breast pon mcm mula nk naik jgk.

5y trước

Sy mula2 dkt brest skliling puting, prut suami tgur cm nk npk, tp xbyk la.. Td bru prsan dkt bntot bykk

Normal Sy kt dua2. Buruk no upenye. Perut kulit nipis. Bla 1st time preggy n bby nk mmbeso merekahnya lain mcm. Geli tgk walaupun kulit sdri..heheh

5y trước

Hehehe.. Btol2.. Sy tgk bntot sdri seramm.. Igt prut je akn mrekah, xtau mlibatkn bntot gk..

normal sis, sy anak dah nak masuk 3 org. kat perut helok je. but tang bontot tu mg beria la merekahnya.

5y trước

Okey2.. Nt nk cri.. Tq info

normal tu tp sthu sya stretch mark x bleh dhilang .. bt mcm mna pn mmg still ada,,xtau la kalau2 ad cra lain

5y trước

Heheh.. Mne tau nt suami xigt.. Tnjuk prut y mrekah sb kndung ank dia. Heheh

Normal sis. Sya msk 8 bln bru naik. Naik kt blkg peha pulak tu😣

5y trước

Haah, lps bsalin pn sis sapu laa. Sya lps bsalin mmg ada sapu, tp pudar sikit je marks tu. Tktau la. Hrp bby dh setahun hilang la sikit marks tu. Kalau sikit2 tkpe lgi. Naik byk pulak. Tu yg mencari2 jgk cara nye

Saya pun gitu sis .. aaaaa 😵

5y trước

Okey..tq2

Dh brape weeks bru merekah?

5y trước

32mggu bru mrekah

Normal. Sama la kita hahaha

5y trước

Huhuhu

normal tu strechmark

5y trước

Try bio oil stiap hri..Nty hilang sblum bersalin sikit2

Normal

5y trước

Yke. Cmne nk ilngkn rekah dkt bntot.. Aduii seramm tgk. Klu prut blg trima lg. Hehehe