Alahan dengan air putih

Hai mummy2 . Ada tak yang alahan sama mcm sy . Alahan dgn air putih . Kalau makan nasi sulam dgn air putih . Terus hilang selera nak makan . Bila sulam dgn air manis . Bertambah2 selera tu . Yg sy takut kene kencing manis masa mengandung ni . Apa cara ye untuk sy kurang alahan air masak 😢#pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Dah try air putih sejuk tak? Sy lebih kurang macam sis. Ada yg bagi tips minum ais. Sy try and ok

1y trước

Skrg 15weeks tak hilang lg 😅