Turun lendir darah

Hai mummy.. sy turun darah pg ni (8/9).. check baru 1cm.. brapa lama biasanya bukaan mkin besar.. risau kena induce.. esok spttnya tarikh serah diri (9/9) sb gdm.. ke klu ad bukaan doc xinduce dah? #ingintahu #firstmom #gdm #serahdiri

1 Trả lời

klu bukaan sikit dktr induce juga. mcm sy bukaan 1cm induce belon.

10mo trước

tgk la pd org. lepas pkai belon kena kerap jalan, exercise bg jln buka. kdg xjatuh sendiri tp bila dktr cabut dh ada progress bukaan.