Check UPT jadi negative

Hai mummy.. Sy pregnant 8week, semalam pergi kkia buka buku pink. Bila nurse check upt jadi negative pulak. Sy dh buat scan dkt swasta n doctor ckp degupan jantung bby sudah ada. Risau jgk, nurse bgtau tkt jantung bby stop je. So kene tggu 2 week lg baru check lg. Ada sesiapa pernah alami x?? So far xde tanda keguguran. #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

andaikata gugur pun klu cek upt ttp akan +ve sbb hormon peknen masih ada.. cuba kamu cek upt sendiri n tgk result mcm mne..

Jangan skip folic acid, banyakkan minum susu