Pengalaman Ambik Ujian Air Ketuban

Hai.. Mummy sume.. Syukur Alhamdulillah td sy da wat amniocentesis test.. Jarum nye pjg?? sgt trase mse jarum tu masuk and rse air kluar dr prot.. Die cucuk prot without bius.. Cost dihospital serdang rm633.. Test ni utk ujian kromosom.

6 Các câu trả lời

Hi.. boleh tau pengalaman sis buat amniocentesis.. result yg keluar tu sahkan ada any syndrome tak?

4y trước

Maaf brtanya sis, mcmana doktor blleh suspect edward syndrome pada mulanya ya?

Puan, salam takziah utk anak syurga puan. Boleh sy tahu berapa lama tempoh result amniocentesis di GH?

Sis Secret nak tanya masa buat amniocentesis berapa lama dpt result?

Baru pernah dgr cara ujian ni mcm ni.. 😥

Maaf btanya..utk ape ye buat ujian kromosom

5y trước

Yup.. Ank sy +ve Edward syndrome and da kat syurga

Alhamdulillah, syukur 🤲🏻💕