Injection Depo

Hai mummy smua nk tnya sya brsalin czer 2 month yg lpas...lpas 2 month Sya ada ambik perancang jenis depo,seminggu lepas ambik depo Sya rasa pns kt area pinggang Smpai kt perut knpa ye...and Sya pun ada on ubt darah tinggi kadang tidur mlm pn x selera rasa pns je bdan.ada x mummy yg ada pengalaman mcm Sya...yg jawap 2 tq ya❤️

2 Các câu trả lời

saya pun bersalin czer dan ambil suntikan depo start 02/20. memang sakit pinggang dan belikat. cumanya kenapa puan kena on ubat darah tinggi? cuba amalkan celery blend dengan epal hijau minum setiap hari utk turunkan tekanan darah tu. tapi jgn amalkan selalu sebab bole jadi tekanan darah rendah. tentang sakit tu nanti ada appointment klinik cuba tanya psl tu

sy cucuk depo jgk..anak first...tp xde effect cmtu...cuma selera mkn je bertambah😅...mgkin awk ada allergy pape kot atau sbb ada amik ubat darah tggi tu....klu rasa xselesa next appointment bgtau nurse / doc