Pengalaman

Hai mummy skalian. Tumpang tanua, siapa yang ada pengalaman doktor syak kandungan luar rahim? Saya bru lepas gugur sebulan yang lepas, kemudian baru2 ni saya check upt resultnya +ve. Saya ingin sahkan kehamilan saya, jadi saya pergi ke klinik luar. Sy ikut petua mommy2 suruh penuhkan pundi kencing sebelum scan. Tapi bila scan, tak nampak apa pun. Kantung pun takda ? adakah masih terlalu awal? Memandangkan saya gugur pada 22/4 dan akhir darah keluar seminggu selepas itu. Kemudian saya cek upt pada 9/6 +ve. Tetapi bila cek upt di klnil tadi hasilnya -ve. Doktor syak saya mengandung luar rahim. Petang tadi saya beli lagi upt dan cek lagi, hasilnya +ve. Saya jadi keliru. Saya mengandung ke tak? Adakah sebab saya minum air terlampau banyak sebelum berjumpa doktor menyebabkan kptusan upt sy -ve? Saya sertakan gambar upt Pertama - 9/6 (stripe) Kedua - 11/6 (stripe) Ketiga - 13/6 (cassette)

Pengalaman
11 Các câu trả lời

Maybe sbb awal lg kot

4y trước

Sy cuba fkir positif. Kalau ada rezeki adala tu.. Thank u sis