7 Weeks bleeding

Hai mummy, sis last period 1/10- period x tentu ikut kn dalam apps da masuk 7 weeks. First time test upt pada 15/11 line upt sangt x terang. Sis kluar darah seakan2 period 19-21 hb. Semalam da warded, bila scan x nmpk apa pun kemungkinan kandungan masih awal atau dah gugur. Ini test upt sya hari ini..kenapa ya upt terang, pudar dan terang semula... Masih keliru pregnent atau pun x.. simptom2 preg masih ada..nak tnya sllu nya untuk UPT nak kmbli negatif selepas kgguran brpa lma ya. Tqtq share penglaman 😊

7 Weeks bleeding
2 Các câu trả lời

Pengalaman saya dulu, upt negative selepas seminggu buat D&C puan.

2y trước

terima kasih puan 😊